LIVE: Narsingh voorkomt penaltyreeks, Feyenoord bij laatste acht (gesloten)

LIVE: Narsingh voorkomt penaltyreeks, Feyenoord bij laatste acht (gesloten)

28-01-2020 21:10 Laatste update: 21:11
123

Fortuna Sittard en Feyenoord ontmoeten elkaar dinsdagavond om 20.00 uur opnieuw in het Fortuna Sittard Stadion. Een plek in de kwartfinale van de KNVB Beker staat op het spel en het gestaakte duel wordt met nog 27 minuten op de klok en een 1-1 tussenstand opnieuw aangevangen.

De wedstrijd in Sittard viel vorige week al met het nodige trammelant aan. Na iets over half zes maakten beide clubs bekend dat het duel op losse schroeven stond vanwege de dichte mist. Lang leek het bij te trekken, maar vlak voor aanvang van de wedstrijd werd de mist steeds heviger. Uiteindelijk besloot Blom toch om de wedstrijd door te laten gaan.

Lang ging het goed, maar na een uur spelen kon Kevin Blom niet anders dan de wedstrijd staken omdat zijn assisstenten geen goed zicht meer hadden op het veld. Dit werd gedaan bij een stand van 1-1 in de 63e minuut. De KNVB boog zich vervolgens over het duel en heeft besloten dat de wedstrijd dinsdagavond vanaf 20:00 uur met nog 27 minuten op de klok hervat dient de worden. Een kwartfinaleplek in de KNVB Beker staat op het spel in Limburg.