Gianluca Di Marzio: Barça richt vizier nu op Tadic na mislopen van Rodrigo

Gianluca Di Marzio: Barça richt vizier nu op Tadic na mislopen van Rodrigo

28-01-2020 21:18 Laatste update: 21:20
128

FC Barcelona heeft zijn vizier gericht op Dusan Tadic, beweert Gianluca Di Marzio. Rodrigo Moreno van Valencia zal niet de nieuwe spits van de Catalanen worden en Barça heeft nu doorgeschakeld naar Tadic, aldus de Sky Sports-journalist.

De regerend Primera División-kampioen zag Luis Suárez onlangs voor langere tijd wegvallen en is sindsdien op zoek naar een vervanger. Rodrigo was in beeld, maar de in Brazilië geboren Spaans international blijft voorlopig in Estadio Mestalla: Valencia en Barcelona waren in onderhandeling, maar zijn er in financieel opzicht niet uitgekomen.

Volgens Di Marzio is Tadic nu in beeld bij de Catalanen. De eerste contacten met een 'tussenpersoon' zouden al gelegd zijn. De Serviër zette afgelopen zomer nog zijn handtekening onder een vernieuwd, langdurig contract: als speler ligt Tadic nog tot medio 2023 vast, maar de routinier krijgt in de drie daaropvolgende jaren de tijd om aan zijn trainerscarrière te werken.

Barça lijkt dus de hoofdprijs voor Tadic te moeten betalen, mocht de interesse serieus worden. Of de Catalanen hiertoe bereid zijn en of Tadic welwillend tegenover een eventuele overstap staat, zal nog moeten blijken.