Dijks geen fan van trainer Inzaghi: 'Het was echt belabberd met hem'

Dijks geen fan van trainer Inzaghi: 'Het was echt belabberd met hem'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 07:35wo 29-01-2020 om 07:35

Mitchell Dijks heeft geen hoge pet op van de trainer Filippo Inzaghi. De trainingen die de 46-jarige ex-spits bij Bologna gaf waren volgens de oud-verdediger van Ajax niet om over naar huis te schrijven.

Inzaghi tekende in juni 2018 een contract bij Bologna. In januari werd hij echter alweer ontslagen. Dijks maakte Inzaghi een paar maanden mee. "Dat was niet best", zegt Dijks in de auto bij Andy van der Meyde.

"Als ik eerlijk ben, we hebben geen enkele keer positiespel gespeeld. Ook geen pass- en trapvormen. Alleen maar elf tegen elf. Op de dag van de wedstrijd wist hij nog niet eens wie hij ging opstellen. Als speler heb je ook vertrouwen nodig. Met Sinisa (Mihajlovic, red.) wist je op maandag al of je zou spelen. Dat is gewoon fijn voor een speler. Het was echt belabberd met Inzaghi."

"De resultaten waren minder. Hij zei: ik kan ook gewoon zo weg. Ik heb zestig miljoen euro op de bank en kan zo ontslag nemen. Het boeit me niet. Zo stond hij ook op de training, alsof het hem niet boeide. Zijn broer (Simone Inzaghi, red.) doet het wel heel goed bij SS Lazio."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws