Mathijsen doet wéér goede zaken met nieuw contract voor 'uitzonderlijke' captain

Mathijsen doet wéér goede zaken met nieuw contract voor 'uitzonderlijke' captain

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 10:14wo 29-01-2020 om 10:14

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 11:06wo 29-01-2020 om 11:06

Jorden Peters blijft langer verbonden aan Willem II. De 32-jarige centrumverdediger gaat beginnen aan zijn negende seizoen in Tilburgse dienst.

Het contract van Peters zou komende zomer aflopen, maar Willem II maakt woensdagochtend dus met trots bekend dat dit contract met een jaar verlengd is. Peters is verheugd met het nieuws. "Toen ik hier in 2012 tekende had ik niet verwacht dat ik zolang voor Willem II uit zou komen. Doordat de club door de jaren stappen heeft gezet, professioneler werd en de resultaten verbeterden, is er voor mij geen aanleiding geweest om de club tussentijds te willen verlaten. Het gras is aan de overkant niet altijd groener, ik koester wat ik hier heb."

De aanvoerder steekt niet onder stoelen of banken dat het succes van het huidige seizoen bijdraagt aan deze beslissing. "Natuurlijk dragen de huidige prestaties positief bij aan mijn goede gevoel bij Willem II, maar dat zou ik na al die jaren ook hebben gehad als we er niet zó goed voor stonden. Ik speel met veel plezier en trots voor deze mooie club", stelt Peters de supporters gerust.

Met het contractnieuws doet technisch directeur Joris Mathijsen weer eens goede zaken, ook hij is blij dat zijn aanvoerder langer behouden blijft. "Het is uitzonderlijk dat een speler in deze tijd zo lang onder contract staat bij een club. Voor Jordens zijn kwaliteiten, leiderschap en zeker de manier waarop hij zich na zijn blessure heeft terug geknokt om er weer te kunnen staan, heb ik veel respect. Het is goed nieuws voor de club, Jordens zelf en iedereen die Willem II een warm hart toedraagt dat hij ook volgend seizoen weer onderdeel uitmaakt van Willem II", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws