Sparta-aanvoerder blijft club trouw en speelt ook volgend seizoen in Rotterdam

Sparta-aanvoerder blijft club trouw en speelt ook volgend seizoen in Rotterdam

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 14:13wo 29-01-2020 om 14:13

Sparta Rotterdam en Adil Auassar gaan langer met elkaar door. De aanvoerder heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd en is ook volgend seizoen actief op Het Kasteel.

Auassar kwam in de zomer van 2018 transfervrij over van Roda JC en speelde tot dusver 59 officiële duels voor de Rotterdammers waarin hij vijf keer wist te scoren. Ondertussen werd hij ook aangewezen als aanvoerder en dus is Sparta blij dat Auassar de club trouw blijft.

"Adil is niet alleen onze aanvoerder maar ook uitgegroeid tot een bepalende speler voor ons team", aldus technisch directeur Henk van Stee, die op de clubwebsite vol lof over de captain spreekt. "Zowel binnen als buiten de kleedkamer is hij een voorbeeld voor een profvoetballer."

De middenvelder wordt in Rotterdam dan ook gezien als een belangrijke pion in het huidige succes van Sparta, dat momenteel elfde staat in de Eredivisie. "Aan het einde van vorig seizoen stond hij op en leidde ons door de Play-Offs en kopte ons letterlijk naar de Eredivisie. Ook dit seizoen is Adil een vaste waarde en mede daarom hebben we hem ook graag volgend seizoen in onze selectie", aldus Van Stee.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws