'PSV maakt door opvallende wending tóch goede kans op linksback Rodriguez'

'PSV maakt door opvallende wending tóch goede kans op linksback Rodriguez'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 15:18wo 29-01-2020 om 15:18

PSV is helemaal terug in de race voor Ricardo Rodriguez. Dat meldt Gianluca Di Marzio woensdag. Napoli en Fenerbahçe lijken afgehaakt, waardoor een overstap naar Eindhoven weer een reële optie zou zijn voor de linksback van AC Milan.

Fenerbahçe leek vorige week de beste papieren te hebben voor Rodriguez, nadat de Turkse voetbalbond het transferverbod van de club tijdelijk zou hebben opgeheven. Om onduidelijke redenen heeft Fener echter niet doorgepakt, waardoor Rodriguez in elk geval níet naar Istanbul verhuist.

Omdat Milan een huurvoorstel van Napoli heeft afgewezen, heeft PSV volgens Di Marzio opeens weer de beste papieren. De Eindhovense club werd nooit officieel afgezegd door het kamp-Rodriguez, maar andere clubs waren steeds (financieel) interessanter.

Met nog tweeënhalve dag te gaan op de winterse transfermarkt begint de tijd te dringen. Rodriguez staat nog steeds op het PSV-lijstje, maar lijkt niet meer bovenaan te staan. PSV onderhandelt met Crystal Palace over de transfersom van Patrick van Aanholt, die zelf graag de overstap wil maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws