'Mijn stap naar Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest, extreem goed'

'Mijn stap naar Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest, extreem goed'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 16:22wo 29-01-2020 om 16:22

Lisandro Martínez heeft nog geen moment spijt gehad van zijn besluit om Defensa y Justicia afgelopen zomer te verruilen voor Ajax. In Amsterdam werkte hij zich in no-time op tot onbetwiste basiskracht.

"Natuurlijk heb ik Ajax vorig seizoen in de Champions League gezien. Dat ik daar nu onderdeel van mag zijn, is fantastisch", zegt Martínez in gesprek met Voetbal International. "Ajax behoort tot de beste teams ter wereld. Ik ben ongelooflijk trots en blij dat ik deze kleuren mag verdedigen."

"De manier van voetballen is anders dan bij andere clubs", weet de 22-jarige Argentijn, die wordt ingezet als centrale verdediger, verdedigende middenvelder en linksback. "Ajax valt aan, altijd. Met minder dan drie punten en goed spel wordt geen genoegen genomen. Dat past bij mij. Ik wil aanvallen en winnen."

"Mijn stap naar Ajax is de beste beslissing in mijn leven geweest", concludeert Martínez een half jaar na zijn transfer. "Als je voor het eerst zo ver van huis gaat, hoop je dat je snel op je plek bent. Maar dat het zo extreem goed zou uitpakken, had ik natuurlijk ook niet verwacht."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws