Dumfries vestigt hoop op 'geweldige' PSV-versterking: 'Fantastisch als hij komt'

Dumfries vestigt hoop op 'geweldige' PSV-versterking: 'Fantastisch als hij komt'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 17:42wo 29-01-2020 om 17:42

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 17:44wo 29-01-2020 om 17:44

Als het aan Denzel Dumfries ligt, komt Patrick van Aanholt zo snel mogelijk naar PSV. De Eindhovense club is met Crystal Palace in gesprek over de transfer van de 29-jarige linksback.

"Het zou fantastisch zijn", zegt Dumfries tegen FOX Sports over de mogelijke komst van Van Aanholt, die tussen 2005 en 2007 in de jeugdopleiding van PSV speelde. "Hij kent de club. Nu moeten ze er nog uitkomen. Ik hoop dat hij erbij komt, maar ik weet niet of het realistisch is."

Dumfries heeft Van Aanholt al gesproken, nadat zondag bekend werd dat de Oranje-international in de concrete belangstelling van PSV staat. "Ja, natuurlijk. Hij is een geweldige speler. Als je hem erbij kan halen, zou dat voor de groep fantastisch zijn. Hij is een jongen met ervaring en iemand die het mondje op de juiste plek heeft. Dat hebben wij wel nodig."

Voetbal International meldde deze week dat PSV 'alles op alles' zet voor Van Aanholt. Crystal Palace zou tien miljoen euro willen zien, terwijl het tweede PSV-bod negen miljoen euro zou bedragen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws