LIVE op Deadline Day: transferdeadline is verstreken (gesloten)

LIVE op Deadline Day: transferdeadline is verstreken (gesloten)

31-01-2020 17:30 Laatste update: 01-02-2020 00:49
131

Antony, Jan-Arie van der Heijden, Gareth Bale: wie deze winter nog aan de slag wil bij een andere club, moet zich haasten. Vrijdagavond om 00.00 uur sluit de transfermarkt in binnen- en buitenland. Richting die deadline worden er nog talloze last minute-deals gesloten. In het liveblog van VoetbalPrimeur blijf je van álles op de hoogte!

In Nederland zijn de ogen vooral gericht op de top-drie: Ajax houdt door de blessure van Hakim Ziyech de ogen en oren geopend voor een buitenkansje en is op de achtergrond bezig met São Paulo-talent Antony. Van PSV mag vuurwerk worden verwacht na het miljoenenvertrek van Steven Bergwijn. Feyenoord is na de komst van Róbert Bozeník en Oguzhan Özyakup in principe klaar, maar zou onder meer Jan-Arie van der Heijden nog kunnen verkopen.

En ook in het buitenland zit men niet stil. Zo wordt Olivier Giroud van Chelsea gelinkt aan talloze clubs, staat Edinson Cavani op het punt Paris Saint-Germain te verlaten voor een nieuwe kans in de Europese top, zou Napoli-aanvaller Dries Mertens op weg zijn naar Chelsea en flirt Tottenham Hotspur met Gareth Bale. In onderstaand liveblog mis je helemaal niets, van minuut-tot-minuut!