Telstar veegt Sparta-bod van tafel: 'In mijn ogen redelijk, maar niet voldoende'

Telstar veegt Sparta-bod van tafel: 'In mijn ogen redelijk, maar niet voldoende'

30-01-2020 13:59
29

Sparta probeert Reda Kharchouch los te weken bij Telstar en heeft een bod afgewezen zien worden door de Witte Leeuwen. Sparta zoekt naarstig naar een aanvaller en hoopt de topscorer van Telstar nog voor de transferdeadline te kunnen presenteren.

Telstar liet Kharchouch vanwege de transferperikelen niet meetrainen, gaf trainer Andries Jonker aan tegenover NH Sport. "Er is inderdaad belangstelling van Sparta, dus we hebben er met hem over gesproken en het is beter dat hij vandaag binnen blijft", laat hij weten.

De Rotterdammers hebben een bod uitgebracht, maar daar gaat Telstar vooralsnog niet mee akkoord. "Het was een redelijk bod in mijn ogen, maar zoals het er nu voorstaat hebben wij dat afgewezen. Het was niet voldoende voor ons, dus vooralsnog blijft hij bij Telstar."

Door het vertrek van Lars Veldwijk naar Zuid-Korea en de overstap van Halil Dervisoglu naar het Engelse Brentford heeft Sparta dringend aanvallende versterking nodig. Op dit moment zijn alleen Ragnar Ache, die na dit seizoen ook de deur achter zich dicht trekt op Het Kasteel, en Joël Piroe de enige spitsen.