De Telegraaf: Ajax heeft haast en wil Antony vrijdag halen met megabod

De Telegraaf: Ajax heeft haast en wil Antony vrijdag halen met megabod

30-01-2020 16:50 Laatste update: 18:58
235

Ajax wil Antony deze transferperiode al naar Amsterdam halen. Dat meldt De Telegraaf. De Amsterdammers hopen de transfer met een verwoede poging vrijdag voor middernacht nog af te ronden.

Ajax wil het transferrecord breken voor het wonderkind van Sao Paulo. Volgens Braziliaanse media gaat het om een bedrag van dertig miljoen euro, dat wel lager kan uitvallen door de financiële problemen van Sao Paulo. De Telegraaf meldt dat directeur voetbalzaken Marc Overmars haast heeft, omdat er steeds meer interesse van Europese topclubs is in de jonge aanvaller.

Overmars praat volgens De Telegraaf met Sao Paulo en heeft al een eerste bod uitgebracht. Door de goede prestaties van de jongeling op het preolympisch voetbaltoernooi met Jong Brazilië is er inmiddels interesse in Antony van topclubs uit Duitsland, Spanje en Italië. Met de 'overval' moet een Richarlison-scenario voorkomen worden. Ajax was dichtbij de komst van de Braziliaan, maar twijfelde te lang en zag hem uiteindelijk naar Watford trekken.

Antony moet minimaal twintig miljoen euro kosten, een bedrag dat dus kan oplopen tot dertig miljoen euro. Het huidige transferrecord van Ajax is de 20,5 miljoen euro die aan Daley Blind werd uitgegeven.