Verheugde Rose moet leegte Willems doen vergeten: 'Het is een eer om hier te zijn'

Verheugde Rose moet leegte Willems doen vergeten: 'Het is een eer om hier te zijn'

30-01-2020 19:59 Laatste update: 20:21
10

Newcastle United heeft de tijdelijke vervanger van de zwaar geblesseerde Jetro Willems binnen. Danny Rose wordt voor een half jaar gehuurd van Tottenham Hotspur.

Willems ligt zeker zes tot negen maanden eruit met een kruisbandblessure en dus diende Newcastle noodgedwongen te anticiperen op het plotselinge verlies van de in vorm verkerende back. De club uit Newcastle heeft zijn oplossing gevonden in Noord-Londen en Rose komt tijdelijk over. Het klinkt als een win-win-win-situatie, want Rose wil zich graag in de kijker spelen voor het EK 2020, terwijl hij overbodig is in Noord-Londen.

Rose is verheugd met zijn tijdelijke overgang, zo vertelt hij op de clubwebsite van The Magpies. "Ik vind het een eer om hier te zijn. Ik ben de manager zeer dankbaar dat hij me heeft gehaald en ik ben van plan hem op alle denkbare manieren terug te betalen. Ik heb de manager gisteravond gesproken en hij zei me dat er hier afgelopen weekend 50.000 fans waren voor de wedstrijd tegen Oxford. Dat kan alleen maar goed zijn voor een club en ik zie ernaar uit die passie en support van de fans zelf te ervaren."