'Pardew en ADO vissen achter het net met gevallen toptalent uit Engeland'

'Pardew en ADO vissen achter het net met gevallen toptalent uit Engeland'

30-01-2020 20:31
8

Voormalig toptalent Ravel Morrison leek lange tijd in beeld om ADO Den Haag te komen versterken. Die vlieger lijkt nu echter niet op te gaan: Middlesbrough staat op het punt hem binnen te halen.

Morrison staat momenteel onder contract bij Sheffield United, maar bij de verrassende nummer acht van de Premier League komt Morrison nauwelijks aan de bak. Sinds 21 september heeft hij niet meer bij de wedstrijdselectie in de Premier League gezeten. Alan Pardew hoopte in de vorm van Morrison versterking op zijn middenveld te vinden, maar het is volgens The Sun Middlesbrough dat Morrison voor de Haagse neuzen wegkaapt.

Morrison werd in zijn tijd bij Manchester United een gouden toekomst toegedicht, maar door meerdere blessures én gedragsproblemen kwam het talent er nooit echt uit bij de middenvelder. Rio Ferdinand noemde hem ooit 'de meest getalenteerde speler die uit de United-academy is gekomen', maar na een nomaderoute langs onder andere West Ham United, Birmingham, QPR, Lazio Roma, Atlas, Östersunds en Sheffield United lijkt het nu Middlesbrough dat toe wil happen. Daarmee lijken ze Morrison voor de neus van ADO weg te kapen.