The Times: Doorbraak voor Tottenham, vertrouwen in komst Bale

The Times: Doorbraak voor Tottenham, vertrouwen in komst Bale

31-01-2020 10:38 Laatste update: 11:18
23

Een doorbraak voor Tottenham Hotspur in de pogingen om Gareth Bale terug te halen naar de club. Hoewel de transfer van de Welshman nog de nodige voeten in de aarde heeft, heeft de Premier League-topclub vertrouwen in zijn komst. Dat meldt The Times.

Volgens de Britse kwaliteitskrant onderhandelt Spurs met Real Madrid over de specifieke details van de overgang. Vooral het salaris van Bale vormt een struikelblok. De dertigjarige aanvaller staat voor een bedrag van 600.000 euro per week op de loonlijst in de Spaanse hoofdstad. Toch neemt het geloof binnen de Londense club dus toe dat de komst van Bale valt te realiseren.

Voorzitter Daniel Levy is naar Madrid afgereisd voor gesprekken met collega Florentino Pérez van De Koninklijke. De partijen hebben nog tot middernacht om een transfer af te ronden. Bale bewandelde in 2013 de omgekeerde weg. Real Madrid betaalde destijds een recordbedrag van ruim honderd miljoen euro voor de vleugelaanvaller.

Mocht Tottenham erin slagen om Bale terug te halen dan krijgt Steven Bergwijn er een geduchte concurrent bij. De Nederlander kwam deze week voor ruim dertig miljoen euro over van PSV.