Ongekend actief ADO haalt met zevende versterking 'goals en assists' in huis

Ongekend actief ADO haalt met zevende versterking 'goals en assists' in huis

31-01-2020 10:55
58

De zevende winterversterking van ADO Den Haag is een feit. Omar Bogle (26) komt op huurbasis over van Cardiff City. ADO rept niet over een optie tot koop.

Bogle is 'een (kop)sterke en doelgerichte aanvaller', meldt de Haagse club. Hij speelde bij West Bromwich Albion, Birmingham City, Celtic, Hinckley United, Solihull Moors, Grimsby Town en Wigan Athletic, voordat hij in 2017 bij Cardiff City belandde. De Championship-club uit Wales verhuurde hem achtereenvolgens Peterborough United, Birmingham City en Portsmouth.

"Het voelt goed om hier te zijn", reageert Bogle. "Ik heb geen moment getwijfeld om deze stap te maken. Het gevoel was vanaf het eerste moment goed. Natuurlijk heb ik de huidige stand in de Eredivisie gezien, maar ik ben ervan overtuigd dat ADO Den Haag de weg omhoog gaat inzetten. Daar hoop ik met doelpunten en assists een steentje aan te kunnen bijdragen."

Bogle is na Tudor Baluta, Sam Stubbs, Mick van Buren, Laurens De Bock, George Thomas, Sem Steijn en Jordan Spence de zevende winterversterking van ADO. Bovendien is Sheffield United-middenvelder Mark Duffy nog onderweg.