Update: De Mos 'bevestigt' Roma-interesse in Gravenberch: 'Ik kreeg een appje'

Update: De Mos 'bevestigt' Roma-interesse in Gravenberch: 'Ik kreeg een appje'

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 11:52vr 31-01-2020 om 11:52

Laatste update: zondag 2 februari 2020 om 11:52zo 02-02-2020 om 11:52

AS Roma heeft zijn oog laten vallen op een drietal spelers van Ajax. Carel Eiting, Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp zouden in aanmerking komen voor een zomerse transfer naar Stadio Olimpico, zo claimt de Corriere dello Sport.

Roma wil zich met het transferbeleid steeds vaker richten op jonge, talentvolle spelers. In die categorie vallen dus ook Eiting, Gravenberch en Ekkelenkamp. Technisch directeur Gianluca Petrachi van de Giallorossi hoopt de jonge middenvelders van Ajax komende zomer in te lijven. Volgens de Italiaanse sporkrant was een van de vaders van het drietal de afgelopen dagen zelfs al in Rome. Om wie het gaat, is niet duidelijk.

Gravenberch wordt in het stuk neergezet als 'de nieuwe Paul Pogba'. De Romeinen krijgen wel forse concurrentie, want zaakwaarnemer Mino Raiola van de zeventienjarige middenvelder zou ook al contact hebben gehad met Juventus. Gravenberch was de laatste weken basisspeler bij Ajax, terwijl ook Eiting steeds dichter tegen de eerste elf van coach Erik ten Hag lijkt aan te zitten. 

Update: De vermeende interesse van AS Roma in onder meer Ryan Gravenberch van Ajax lijkt niet uit de lucht gegrepen. "Er is een heel grote club die mij gisteren appte: is hij een type Rijkaard of een type Pogba?", vertelt Aad de Mos bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Dat was AS Roma." De Corriere dello Sport schreef vrijdag al dat de Romeinen interesse hebben in Ajax-middenvelders Gravenberch, Carel Eiting en Jurgen Ekkelenkamp.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws