Vitesse werkt aan dubbelslag: Het ziet er heel goed en lijkt rond te komen

Vitesse werkt aan dubbelslag: "Het ziet er heel goed en lijkt rond te komen"

31-01-2020 12:36
14

Vitesse staat op het punt twee transfers af te ronden op Deadline Day, meldt Omroep Gelderland. Joshua Brenet en Filip Delaveris zijn al in Arnhem.

Marc van Hintum, technisch manager van Vitesse, voert vrijdagmiddag het laatste gesprek met Brenet. De oud-speler van Roda JC en PSV wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Hoffenheim, waar hij geen uitzicht had op speelminuten. Vitesse haalt Brenet voor de linksbackpositie, maar de tweevoudig Oranje-international kan ook aan de rechterkant uit de voeten.

Naast Brenet is ook Delaveris hard op weg naar Vitesse. Het Noorse talent tekent, net als eerder zijn landgenoot Sondre Tronstad, tot de zomer van 2023 in Arnhem. De negentienjarige Delaveris staat te boek als een technisch vaardige linksbuiten en brak afgelopen seizoen door bij Odds BK.

"Het ziet er heel goed en lijkt rond te komen", laat Van Hintum weten aan Omroep Gelderland. "Ik ben gecharmeerd van Scandinavische spelers en we zijn al een tijdje bezig op de Noorse markt met Vitesse. Hun mentaliteit is altijd goed, ze spreken altijd perfect Engels, zeuren nooit en trekken zo ook de rest van de groep omhoog als het gaat om instelling."