John de Jong twijfelt openlijk aan toekomst bij PSV: 'Nadenken of je dit nog wil'

John de Jong twijfelt openlijk aan toekomst bij PSV: 'Nadenken of je dit nog wil'

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 14:14vr 31-01-2020 om 14:14

Laatste update: vrijdag 31 januari 2020 om 14:25vr 31-01-2020 om 14:25

John de Jong twijfelt openlijk aan zijn toekomst bij PSV. De technisch manager van de Eindhovenaren kwam de afgelopen maanden onder vuur te liggen vanwege zijn aankoopbeleid.

De Jong zag dat woedende fans vorige week de hoofdingang van het Philips Stadion probeerden binnen te dringen. "Het was zo niet PSV wat zondag gebeurde. Ik heb de raad van commissarissen gesproken. Zij geven me alle steun. Ik heb ze wel gezegd: ik ga komende week keihard voor PSV aan de slag. Tot aan vrijdagavond, het slot van de markt. En daarna zien we wel. Of je dit nog wil, daar kun je over nadenken ja...", vertelt De Jong.

De komende uren probeert De Jong de lopende zaken op de transfermarkt zo goed mogelijk af te ronden. Hij verwacht geen vuurwerk meer. "Het ziet er wel naar uit ja", reageert De Jong op de vraag of PSV klaar is op de transfermarkt. "Het was een moeilijke week, een zware week. Ik werk twintig jaar bij deze club. Ik heb mijn social media weggedaan."

PSV verwacht nog wel afscheid te nemen van Gastón Pereiro. De Uruguayaan is op weg naar het Italiaanse Cagliari. "We wachten nog op de handtekening van Cagliari, het is nog niet helemaal rond", laat De Jong weten. "De clubs zijn eruit, maar we wachten nog op de laatste handtekening."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws