Update: Opluchting in Almelo, geen transfers meer, Dessers blijft binnenboord

Update: Opluchting in Almelo, geen transfers meer, Dessers blijft binnenboord

31-01-2020 14:19 Laatste update: 19:48
26

Frank Wormuth verwacht dat Cyriel Dessers aankomende zondag 'gewoon' aan de aftrap verschijnt tegen Willem II. De Belg zag een droomovergang naar Celta de Vigo voor zijn neus verdwijnen.

De Spaanse club meldde zich donderdag in Almelo om te praten over de topscorer van de Eredivisie. Heracles ging echter niet in op de poging en veegde het bod resoluut van tafel, tot teleurstelling van Dessers. Wormuth neemt daarover een duidelijk standpunt in. "Ik wil niet op deze situaties ingaan, alleen in het algemeen zeg ik: Een contract is een contract, dat is heel helder. Voor een club, spelers en trainers", tekent TC/Tubantia op uit de mond van de hoofdtrainer.

Heracles speelt zondag een wedstrijd tegen Willem II en de Duitser eist van zijn spits dat hij er dan weer gewoon met zijn hoofd bij is. "Als je tekent voor een paar jaar ben je blij, dan heb je zekerheid. Maar het is ook een zakelijke wereld, er valt geld in te verdienen, dat snap ik ook. Maar verder zeg ik: de regels zijn duidelijk." Dessers trainde donderdag niet mee met zijn teamgenoten, maar stond vrijdag weer gewoon op het trainingsveld in Almelo.

Update: Heracles Almelo kan opgelucht ademhalen: Dessers blijft binnenboord. De Almeloërs bevestigen tegenover Voetbal International dat er geen transfers meer afgesloten zullen worden.