Go Ahead Eagles haalt overbodige doelman van Vitesse tijdelijk naar Adelaarshorst

Go Ahead Eagles haalt overbodige doelman van Vitesse tijdelijk naar Adelaarshorst

31-01-2020 14:36 Laatste update: 14:46
17

Go Ahead Eagles huurt Jeroen Houwen voor het komende half jaar. De jonge doelman komt van Vitesse over naar De Adelaarshorst en kan niet wachten om in datzelfde stadion aan spelen toe te komen.

Houwen keepte een tijdje aan het einde van het seizoen 2017/2018 als eerste doelman bij de Arnhemmers, maar wist toch niet door te breken in het GelreDome. Go Ahead maakt nu dus verheugd melding van de tijdelijke overgang. Houwen is blij dat hij in Deventer is. "Bij Go Ahead Eagles heb ik meer vooruitzicht op speelminuten, ook bij het tweede elftal. Ik ken Elmo Lieftink, Gino Bosz, Martijn Berden en Boyd Lucassen nog van Vitesse. Van hen heb ik goede verhalen gehoord", vertelt hij op de clubwebsite van Go Ahead.

Daarnaast kijkt hij uit op te spelen in het roemruchte stadion van Go Ahead. "Met Vitesse heb ik ooit eens op de bank gezeten in De Adelaarshorst. De sfeer was toen mooi. Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord over de club", vertelt hij. Houwen werd eerder door Vitesse verhuurd aan Telstar, maar mede door aanhoudend blessureleed kwam hij zelden in actie in Velsen-Zuid.