Pokémon-trainer Honda duikt paar maanden na Vitesse-vertrek op in Rio de Janeiro

Pokémon-trainer Honda duikt paar maanden na Vitesse-vertrek op in Rio de Janeiro

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 16:20vr 31-01-2020 om 16:20

Laatste update: vrijdag 31 januari 2020 om 16:26vr 31-01-2020 om 16:26

Keisuke Honda is slechts een paar maanden na zijn kortstondige verblijf bij Vitesse alweer in Brazilië opgedoken. Botafogo maakt middels een ludieke Pokémon-video officieel melding van zijn komst.

Honda is al langere tijd in onderhandeling met de oud-club van Clarence Seedorf. De Japanner zou er de nodige eisen op nahouden. Zo zou hij volgens UOL onder anderen een gepantserde auto hebben geëist om zichzelf veilig door Rio de Janeiro te kunnen verplaatsen. Daarnaast meldt het medium dat zijn salariseisen behoorlijk gortig zijn. Botafogo lijkt nu alsnog overstag te zijn gegaan, want de club meldt via een grappige Pokémon-video zijn officiële komst.

De Japanse spelmaker streek aan het einde van 2019 nog neer in Arnhem en wist daar een contract in de wacht te slepen. Lang duurde het huwelijk tussen hem en Vitesse niet. "Mijn missie was, toen ik hier kwam, om de situatie te veranderen. Dat is mij niet gelukt. Daarbij verliet Slutsky de club. Ik voel mij daar verantwoordelijk voor. Daarom vind ik dat ik na de winter niet hier hoor te spelen", zei hij destijds treurig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws