Teleurgestelde Lampard sneert naar bestuur: 'Heb dingen vrij duidelijk gemaakt'

Teleurgestelde Lampard sneert naar bestuur: 'Heb dingen vrij duidelijk gemaakt'

31-01-2020 16:43
5

Frank Lampard heeft een einde gemaakt aan de op hol slaande geruchtenmolen rondom Olivier Giroud. De Franse spits blijft bij Chelsea.

Lampard ging op de persconferentie voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Leicester City in op het de rondgaande geruchten rond Giroud. Hij zou in de nadrukkelijke belangstelling hebben gestaan van Lazio, Internazionale en Tottenham, maar Lampard zegt dat hij op Stamford Bridge blijft, omdat versterkingen voor The Blues zijn uitgebleven. "Geen nieuwe spelers betekent ook dat er geen spelers vertrekken. Dus ook Giroud niet."

Daarmee lijkt de oefenmeester dus ook aan te geven dat er een streep kan door de mogelijke overstap van Dries Mertens naar Chelsea. Er komen dus géén nieuwe spelers van Lampard. "Ik ben niet per se gefrustreerd, want ik weet hoe het werkt in de voetballerij. Sommige dingen liggen buiten je macht. Het is duidelijk dat we nieuwe spelers wilden, dat heb ik vrij duidelijk gemaakt en dat is niet gebeurd", sneert hij naar de clubleiding van Chelsea.