Heracles verrast met opvolger Czyborra: Lange tijd intensief gevolgd

Heracles verrast met opvolger Czyborra: "Lange tijd intensief gevolgd"

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 16:35vr 31-01-2020 om 16:35

Heracles Almelo heeft zich versterkt met de beoogde opvolger van Lennart Czyborra. De negentienjarige Giacomo Quagliata komt per direct over van Serie C-club F.C. Pro Vercelli 1892.

Heracles meldt de verrassende transfer vrijdag via de officiële kanalen. Quagliata heeft in Almelo zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022, met een optie voor een extra seizoen. De talentvolle Italiaan is de opvolger van de naar Atalanta Bergamo vertrokken Lennart Czyborra.

"Giacomo is een talentvolle speler die wij met onze scouting lange tijd intensief hebben gevolgd", verklaart technisch manager Tim Gilissen. "Na het vertrek van Lennart Czyborra hebben we doorgeschakeld. De linksachter-positie is nu weer dubbel bezet. Giacomo krijgt bij ons de tijd om door te groeien."

Quagliata, die sinds 2016 onder contract stond bij Pro Vercelli en op huurbasis voor Latina Calcio en SSC Bari speelde, sluit maandag aan bij de selectie. Hij is na Delano Burgzorg de tweede Heracles-versterking op Deadline Day.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws