ADO Den Haag presenteert versterking acht (!): Ik kan niet wachten

ADO Den Haag presenteert versterking acht (!): "Ik kan niet wachten"

31-01-2020 22:30
55

ADO Den Haag heeft op de valreep toch nog een speler aan de selectie toegevoegd. Mark Duffy komt de ploeg van Alan Pardew per direct versterken. Duffy komt op huurbasis over van Sheffield United en is de achtste versterking van ADO.

Duffy is een 34-jarige middenvelder die al behoorlijk wat meters gemaakt heeft in het Engelse voetbal. Hij speelde onder meer voor Birmingham City, Burton Albion en Duncaster Rovers. Duffy kwam in totaal uit voor elf clubs uit Engeland.

Duffy heeft 140 wedstrijden in het Championship achter zijn naam staan. Vorig seizoen wist hij met Sheffield United te promoveren naar de Premier League. Duffy werd door de club verhuurd aan Stoke City, maar die transfer is beëindigd. Hij heeft nu getekend bij ADO.

De middenvelder speelde in juli 2015 met Burton Albion een oefenwedstrijd tegen ADO. Hij speelde toen met Abdenasser El Khayati. "Dat was een leuke wedstrijd, die wij met 0-1 wisten te winnen. Het klopt dat Nasser destijds mijn teamgenoot was", zegt Duffy op de clubsite van ADO. 

"Hij is echt een goede speler, die het hier ook uitstekend gedaan heeft. Hij is dus een mooi voorbeeld voor mij. Ik heb een zeer positief gevoel bij ADO Den Haag en haar fans. Ik kan niet wachten om hier te spelen." ADO maakte eerder op vrijdag de komst van Omar Bogle bekend.