Update: 'Raiola tast mis bij Bergwijn, maar heeft Dumfries wel definitief binnen'

Update: 'Raiola tast mis bij Bergwijn, maar heeft Dumfries wel definitief binnen'

01-02-2020 20:51 Laatste update: 20:48
57

Mino Raiola wil niet alleen Mohamed Ihattaren toevoegen aan zijn spelersstal. De invloedrijke zaakwaarnemer uit Haarlem aast ook op Denzel Dumfries.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Dumfries wordt nu nog begeleid door Santi Kolk van Juzzt Football. Kolk bracht de rechtsback van Sparta naar Heerenveen en van Heerenveen naar PSV. Mogelijk wordt hij vervangen door Raiola.

Raiola heeft momenteel al Pablo Rosario, Donyell Malen en Mark van Bommel in zijn stal. Dat hij nu ook aast op Dumfries heeft niets te maken met het ontslag van Van Bommel, meldt het ED. Bij PSV maakt men zich niet druk om Raiola. De club heeft altijd goed met hem samen kunnen werken.

Dumfries heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2023. Hij werd al eens in verband gebracht met een transfer naar de Premier League, maar concreet werd dat nooit. Dumfries speelde zich bij PSV in het Nederlands elftal.

Update: Mino Raiola heeft Denzel Dumfries aan zijn stal toe weten te voegen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Dumfries is de vierde speler van PSV die door de Haarlemmer begeleid wordt. Ook Van Bommel zit in zijn portefeuille. Raiola aasde ook op Steven Bergwijn, maar dat is hem niet gelukt. De aanvaller blijft Fulco van Kooperen trouw.