De Jong wil door bij PSV: Wilde in het openbaar mijn gevoelens delen

De Jong wil door bij PSV: "Wilde in het openbaar mijn gevoelens delen"

01-02-2020 01:06 Laatste update: 01:11
87

Technisch manager John de Jong van PSV heeft een paar uur na zijn openhartige persconferentie gezegd dat hij nog steeds door wil bij de Eindhovenaren. Tijdens het persmoment liet De Jong zijn twijfels blijken over zijn toekomst bij de club.

De Jong kreeg afgelopen week te maken met felle kritiek van de PSV-achterban en sprak vrijdagmiddag openlijk over de zware week die hij achter de rug had. "Ik word niet bedreigd, maar als je veiligheid en je bewegingsvrijheid in het geding zijn, denk ik wel eens: waar zijn we met zijn allen mee bezig", liet de technisch manager zich ontvallen. "Ik heb de raad van commissarissen gesproken. Zij geven me alle steun. Ik heb ze wel gezegd: ik ga komende week keihard voor PSV aan de slag. Tot aan vrijdagavond, het slot van de markt. En daarna zien we wel. Of je dit nog wil, daar kun je over nadenken ja..."

Een paar uur na de persconferentie vroeg het Algemeen Dagblad of De Jong aanstuurt op een vertrek. "Nee. Ik wil nog steeds door. Samen met de huidige beleidsbepalers wil ik het tij keren. Maar ik wilde ook wel een keer in het openbaar mijn gevoelens delen. Dat is niet gek, toch? Het gaat allemaal veel te ver wat er nu gebeurt", aldus De Jong.