Breaking news

'Teleurgestelde' Robben zet streep door 2020: 'Komende periode zal het uitwijzen'

Pereiro kan meteen debuut maken: Uruguayaan bij wedstrijdselectie Cagliari

Pereiro kan meteen debuut maken: Uruguayaan bij wedstrijdselectie Cagliari

Gepubliceerd: zaterdag 1 februari 2020 om 11:39za 01-02-2020 om 11:39

Gastón Pereiro zit zaterdagmiddag meteen bij de selectie van Cagliari voor het Serie A-duel met Parma. De Uruguayaan maakte op Deadline Day de overstap naar Italië en kan een dag later dus meteen starten.

Rolando Maran, de trainer van Cagliari, is blij dat hij meteen over Pereiro kan beschikken tegen Parma. "Het is een apart weekend voor ons, maar dat is de situatie waar we mee moeten dealen", vertelt Maran op de persconferentie voor de wedstrijd, geciteerd door Football Italia. De komst van Pereiro veranderde niet veel aan de voorbereiding op de wedstrijd tegen Parma. "We hebben de hele week hard getraind en daar gaat het om", aldus Maran.

Naast Pereiro zit ook de andere aanwinst van Cagliari, Alberto Paloschi, meteen bij de wedstrijdselectie zaterdagavond. Paloschi kwam over van SPAL. "Het is moeilijk om te praten over de spelers die ik nog niet heb gezien op het veld", doelt Maran op aanwinsten Pereiro en Paloschi. Desondanks neemt de coach ze dus wel allebei mee naar het duel met Parma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws