Van Aanholt ziet PSV als zijn 'thuis': 'Palace zei dat er geen kans was'

Van Aanholt ziet PSV als zijn 'thuis': 'Palace zei dat er geen kans was'

01-02-2020 12:55
54

Patrick van Aanholt werd tijdens de winterse transferperiode in verband gebracht met een terugkeer naar PSV, maar mocht niet vertrekken van Crystal Palace. De verdediger was graag terug gegaan naar Nederland, maar richt zijn focus nu weer op Palace.

In zijn eigen auto gaat Van Aanholt het gesprek aan met Sky Sports. "Ik ben nog altijd blij om hier te zijn, dat ben ik al vanaf dag één" geeft de linksback aan. "Het is altijd goed om met clubs in verband gebracht te worden, zeker als het ook nog je thuis is", doelt hij op PSV. "Maar je weet nooit hoe het loopt in de transferwindow en Palace zei dat er geen kans was dat ik weg kon."

Van Aanholt richt zijn focus daarom weer op Crystal Palace. "Ik heb hier nog steeds een contract, ik ben nog steeds een Crystal Palace-speler. Zolang ik hier ben geef ik 100 procent voor de club."

De Nederlander stelt de mensen in Engeland daarnaast alvast voor aan de nieuwe aanwinst van Tottenham Hotspur, Steven Bergwijn. "Hij maakt veel goals en is een hele goede speler. Erg sterk ook, Tottenham heeft een hele goede speler binnengehaald."