'Lampard geen fan van Kepa: man van 80 miljoen mogelijk al klaar bij Chelsea'

'Lampard geen fan van Kepa: man van 80 miljoen mogelijk al klaar bij Chelsea'

01-02-2020 16:23
30

Kepa Arrizabalaga heeft wellicht zijn laatste wedstrijd voor Chelsea gekeept, suggereert het Spaanse medium COPE. De Baskische sluitpost groeide in 2018 uit tot de duurste keeper aller tijden, maar is zijn basisplek kwijt op Stamford Bridge.

Chelsea-manager Frank Lampard liet zich al eerder kritisch uit over Kepa en besloot de man van tachtig miljoen euro tegen Leicester City te laten vervangen door Willy Caballero (38). Volgens COPE is de kans klein dat Kepa dit seizoen nog in actie zal komen in de Premier League: Lampard wilde tijdens de winterstop al op zoek naar een permanente vervanger voor de sluitpost.

Die zoektocht is niet van de grond gekomen, vanwege de kosten die een eventuele transfer met zich mee zou brengen, maar COPE stelt dat Chelsea in de zomer weer de markt gaat verkennen. Voor Kepa is het mogelijk reden om tegen die tijd zijn toekomst de heroverwegen: de doelman valt niet in de smaak bij Lampard en zal vermoedelijk ook in het nieuwe seizoen niet veel kansen op speeltijd hebben.