Borst doet bij FOX Sports PSV-onthulling over Van Bommel en Gerbrands

Borst doet bij FOX Sports PSV-onthulling over Van Bommel en Gerbrands

01-02-2020 19:14 Laatste update: 01-02-2020 19:14
Eredivisie 131 Reacties

Hugo Borst heeft meer informatie over de clash tussen Mark van Bommel en Ronald Waterreus bij PSV. Het Algemeen Dagblad meldde zaterdag dat de twee clubiconen het maandagavond met elkaar aan de stok kregen tijdens Jong PSV - Excelsior.

Borst staat ervan te kijken dat PSV in de fik staat. "Ik sta echt versteld. Het gaat elke dag weer door. Elke dag komt er weer iets nieuws bij", zegt hij bij De Eretribune op FOX Sports. "Maandagavond tijdens Jong PSV - Excelsior stonden Waterreus en Van Bommel tegen elkaar te schreeuwen. Waterreus had een dag daarvoor lelijke dingen gezegd over Van Bommel (bij Rondo, red.). Ze raakten net niet slaags met elkaar. Dat is toch PSV-onwaardig?"

"Er is veel spuiterij valt mij op. Ze doen er allebei aan mee. Ik vind wel dat Van Bommel van een hoop de schuld krijgt. Toen die achterlijke hoodies voor de deur stonden na PSV - FC Twente heeft Toon Gerbrands geroepen dat het allemaal de schuld van Van Bommel is."

"Toon is iemand die veel boeken schrijft waarin je leert dat je je verstand moet gebruiken. Hoe geef je leiding? Door ook in crisissituaties koel te zijn. Als je daar dan voor de deur roept dat het allemaal de schuld van Van Bommel is, terwijl iedereen mee kan luisteren... Hij heeft nog wel meer erge dingen geroepen. Bijvoorbeeld dat Van Bommel lekt naar de media."

Waterreus schreef deze week in de Limburger dat Van Bommel met een 'loopgravenoorlog' bezig is met als doel om Gerbrands en technisch directeur John de Jong onderuit te krijgen. "Die voortdurende vuilspuiterij past niet bij PSV. De deksel is eraf en het houdt maar niet op. Het is vuil en smerig", zegt Borst.

"Daar doet ook Gerbrands aan mee. Die heeft ook z'n informanten. Het Eindhovens Dagblad is buitengewoon geïnformeerd, zegt men, omdat de relatie tussen Gerbrands en die krant zo goed is. Iedereen lekt. Het wordt langzamerhand tijd dat iemand zegt zand erover en doorgaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s