Pardew laat Kramer spelen en wijst Van Peperstraten terecht: 'Niet van de manager'

Pardew laat Kramer spelen en wijst Van Peperstraten terecht: 'Niet van de manager'

01-02-2020 23:28
21

ADO Den Haag draaide overuren tijdens de voorbije transferperiode, maar één man bleef waar hij zat: Michiel Kramer. De lange spits werd gelinkt aan De Graafschap en het Duitse Karlsruher SC, maar maakte zaterdagavond 'gewoon' zijn eerste minuten onder Alan Pardew.

Kramer was op 7 december voor het laatst in actie gekomen tegen FC Twente: tijdens het thuisduel met Vitesse mocht hij in minuut 67 invallen voor Tomás Necid, terwijl winteraankoop Mick van Buren moest wachten tot minuut 88. "Ik wilde meer dreiging tijdens standaardsituaties. En Michiel heeft dit ook verdiend, hij heeft er hard genoeg voor gewerkt. Mick is tijdens de winterstop hierheen gekomen, maar hij is in mijn ogen nog niet op het niveau dat hij moet halen", aldus Pardew in gesprek met FOX Sports.

De 58-jarige Brit ontkent dat Kramer op het lijstje met overbodige spelers stond, zoals Omroep West medio januari meldde. "Dat heb ik nooit gezegd. Heb jij dat gehoord? Nou, niet van de manager in ieder geval. I'm the one that matters", knipoogt hij in gesprek met interviewer Toine van Peperstraten.