Antony laat zich horen na afgeketste Ajax-transfer: Natuurlijk droom ik daarvan

Antony laat zich horen na afgeketste Ajax-transfer: "Natuurlijk droom ik daarvan"

02-02-2020 07:49
48

Antony heeft zich laten horen na de afgeketste transfer naar Ajax. Directeur spelersbeleid Marc Overmars was op Deadline Day druk bezig om het negentienjarige talent van São Paulo te kopen, maar had geen succes. Zelfs een bod van 25 miljoen euro was niet genoeg.

Ajax bood een vast bedrag van twintig miljoen euro plus een bonuspakket van vijf miljoen euro. São Paulo gaf echter geen akkoord. "Ik weet niet of ik halverwege het jaar of aan het einde vertrek. Ik weet het niet precies, maar ik draag het shirt van São Paulo vol trots met passie en ben gemotiveerd als ik het veld op stap", vertelt Antony aan Globoesporte. "Nu ik blijf richt ik alle focus op São Paulo."

Wedden

Meer odds

Antony ontkent teleurgesteld te zijn over de afgeketste transfer naar Amsterdam. "Ik ben gelukkig. Mensen weten hoeveel ik om São Paulo geef. Ik ben al een fan van deze club sinds ik klein was. Dat ik dit shirt vaker mag dragen is een eer. Ik zal iedere wedstrijd 100% geven."

Antony geeft wel toe dat hij droomt van een Europese transfer. "Natuurlijk droom ik daarvan, maar ik weet niet wanneer. Het was ook altijd een droom om voor São Paulo te spelen. Ik wil hier nu prijzen winnen."