Overmars bevestigt: '25 miljoen euro? In die buurt zal het ongeveer wel zitten'

Overmars bevestigt: '25 miljoen euro? In die buurt zal het ongeveer wel zitten'

02-02-2020 16:04 Laatste update: 16:13
54

Marc Overmars heeft zondag voor de camera van FOX Sports tekst en uitleg gegeven over de afgelopen transferperiode bij Ajax. Het Braziliaanse toptalent Antony stond in de laatste dagen van januari bovenaan het verlanglijstje, maar kwam uiteindelijk niet.

"Een speler die we langere tijd volgen", zegt Overmars vlak voor Ajax - PSV over Antony. "Iedereen noemt hem een wonderkind, Brazilianen worden snel op een voetstuk gezet. Maar zo'n jongen is net als David Neres iemand die tijd nodig heeft, mocht hij hierheen komen."

Antony moet ná dit seizoen de overstap maken van São Paulo naar Ajax. "We zijn niet met de winterstop bezig, maar met volgend jaar, de zomer. Ik denk dat we vrij kansrijk zijn op zijn komst, omdat wij het beste podium zijn voor dit soort talenten. 25 miljoen euro? In die buurt zal het ongeveer wel zitten, ja."

Antony zou zelf graag naar Ajax komen. De Amsterdammers probeerden hem in de laatste dagen van de winterse transferperiode los te weken, maar São Paulo behield het negentienjarige wonderkind. Ook clubs als RB Leipzig en Borussia Dortmund zouden nog op het vinkentouw zitten.