Overmars lacht om gerucht: 'Totaal onjuist, het lijkt me ook zeer onverstandig'

Overmars lacht om gerucht: 'Totaal onjuist, het lijkt me ook zeer onverstandig'

02-02-2020 16:20
10

Een winters vertrek van Dusan Tadic naar FC Barcelona is nooit aan de orde geweest. Dat stelt Ajax-directeur Marc Overmars. Hij laat zich ook uit over de transfergeruchten rond Ryan Gravenberch en Brian Brobbey.

"Bij mij hebben ze zich niet gemeld", zegt Overmars voor de camera van FOX Sports over de vermeende interesse van Barça in Tadic. "Het zal wel met tussenpersonen geweest zijn. We hebben in vroeg stadium gezegd dat er in de winter niemand mag gaan. Andere clubs hebben zich wel gemeld. Maar we hebben contracten (van dragende spelers, red.) aangepast, dus dan is het logisch dat er een stukje loyaliteit terugkomt."

De belangstelling van AS Roma voor Ryan Gravenberch - én Carel Eiting en Jurgen Ekkelenkamp - noemt Overmars een broodjeaapverhaal. Ook wordt Brobbey niet begeerd door Real Madrid. "Totaal onjuist", verklaart Overmars met een lach op zijn gezicht. "Het lijkt me ook zeer onverstandig als ze daar nu al aan gaan denken. Die jongens zijn zeventien (Brobbey is inmiddels achttien, red.), ga eerst hier eens even wat laten zien."