Eindhovens Dagblad: PSV praat met nieuwe trainer en is 'al eindje op weg'

Eindhovens Dagblad: PSV praat met nieuwe trainer en is 'al eindje op weg'

03-02-2020 09:55 Laatste update: 09:58
265

PSV is in gesprek met een nieuwe trainer. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandag. De partijen zouden al even aan tafel zitten.

Na het geruchtmakende ontslag van Mark van Bommel werd hoofd jeugdopleiding Ernest Faber aangesteld als interim-trainer. In principe maakte hij het seizoen af, maar op de achtergrond is PSV in gesprek met zijn beoogde opvolger. 'Wie is nog onduidelijk', meldt het Eindhovens Dagblad.

John de Jong en Toon Gerbrands, respectievelijk technisch manager en algemeen directeur in Eindhoven, krijgen van de raad van commissarissen de ruimte om het traject af te ronden.

'De bestuurders zijn kwetsbaarder dan ooit en lijken alleen maar meer schade te veroorzaken op het moment dat zij opzij stappen', schrijft het ED. 'Ze zijn al een eindje op weg in de gesprekken met een nieuwe trainer, die mogelijk weer afhaakt als zij zich bij PSV terugtrekken.'

Het is onduidelijk welke trainers in aanmerking komen voor de vacante trainerspositie in het Philips Stadion. Aad de Mos tipte afgelopen weekend Dick Advocaat. In een eerder stadium sloot technisch manager De Jong niet uit dat hij voor een buitenlandse coach gaat.