'Barça was net op tijd, 30 miljoen in plaats van 60 miljoen, forse concurrentie'

'Barça was net op tijd, 30 miljoen in plaats van 60 miljoen, forse concurrentie'

Gepubliceerd: maandag 3 februari 2020 om 12:20ma 03-02-2020 om 12:20

FC Barcelona verzekerde zich eind januari alvast van de diensten van Francisco Trincão en was er volgens ESPN precies op tijd bij. De net twintigjarige Portugees komt na het seizoen over van Sporting Braga en kost 'slechts' dertig miljoen.

Dit bedrag was als afkoopsom in zijn contract opgenomen. ESPN weet echter te melden dat Braga op het punt stond om de clausule op te schroeven van dertig miljoen naar zestig miljoen euro. Barcelona was bovendien niet de enige gegadigde voor Trincão: ook Bayern München, Juventus en Benfica maakten jacht op de onlangs twintig geworden aanvaller, die dit seizoen zijn grote doorbraak beleeft in de Portugese Primeira Liga.

Barça is tijdens de laatste dagen van de transferperiode alvast bezig geweest met de samenstelling van de selectie in 2020/2021. Niet alleen Trincão werd alvast vastgelegd, ook Matheus Fernandes Siqueira zal na de zomer in Catalonië te bewonderen zijn. De 21-jarige controleur uit Brazilië wordt momenteel door Palmeiras verhuurd aan Real Valladolid en verhuist per 1 juli naar Barcelona.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws