Update: Van den Hurk kan per 1 juli beginnen aan avontuur in Zweden

Update: Van den Hurk kan per 1 juli beginnen aan avontuur in Zweden

Gepubliceerd: maandag 3 februari 2020 om 16:59ma 03-02-2020 om 16:59

Laatste update: woensdag 5 februari 2020 om 13:31wo 05-02-2020 om 13:31

MVV Maastricht-spits Anthony van den Hurk staat op het punt een transfer te maken naar Helsingborgs IF. De aanvaller wil graag een stap hogerop en heeft van zijn club toestemming gekregen om naar Zweden af te reizen.

Dat meldt De Limburger maandagmiddag. De aanvoerder van de club uit Maastricht kan naar Helsingborgs IF, een club uit de hoogste Zweedse divisie. Van den Hurk heeft nog een contract tot aankomende zomer en door hem nu te verkopen verdient MVV nog geld aan de spits.

Van den Hurk en Helsingborgs zijn naar verluidt dicht bij een akkoord. De spits maakte afgelopen vrijdag tegen Jong PSV nog een hattrick. Van den Hurk kent tot nu toe een uitermate succesvol seizoen: hij wist in 23 wedstrijden dertien keer het net te vinden en gaf daarnaast ook twee assists. Wat Helsingborgs gaat betalen voor de spits is niet bekend.

Update: Van den Hurk heeft zichzelf verbonden aan Helsingborgs IF. De 27-jarige Brabander maakt het seizoen nog af bij MVV, maar zal zich per 1 juli bij de Zweden voegen. De spits heeft voor twee jaar getekend bij zijn nieuwe club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws