Zaakwaarnemer ontkracht Bale-geruchten: 'Voor de meeste clubs niet haalbaar'

Zaakwaarnemer ontkracht Bale-geruchten: 'Voor de meeste clubs niet haalbaar'

03-02-2020 20:27 Laatste update: 21:32
16

Gareth Bale werd de afgelopen transferperiode in verband gebracht met een terugkeer naar Tottenham Hotspur. De zaakwaarnemer van de aanvaller van Real Madrid laat nu echter weten dat dit niet aan de orde is geweest.

In de zomer van 2013 verhuisde Bale van Tottenham Hotspur naar Madrid, waar hij volgens zaakwaarnemer Jonathan Barnett niet snel zal vertrekken. In gesprek met talkSPORT laat de zaakwaarnemer weten dat The Spurs niet hebben aangeklopt bij Bale. "Nee. En laten we realistisch zijn, voor de meeste clubs is Gareth niet haalbaar, financieel gezien."

"Het is makkelijk om te zeggen geef dat geld op en ga ergens anders spelen, maar het gaat niet alleen om het geld", zo beweert Barnett. "Het gaat om zijn leefstijl en zijn kinderen, die zijn geboren in Madrid. Gareth is daar erg gelukkig."

Barnett sluit een terugkeer naar Tottenham zo goed als zeker uit als Bale naar een nieuwe club verkast. "Ik denk het niet, nee. Als zijn contract afloopt zal hij hopelijk met mij en zijn familie gaan zitten en beslissen wat hij wil gaan doen."

Bale kwam tussen 2007 en 2013 tot 203 wedstrijden voor Tottenham voordat hij voor een recordbedrag de overstap maakte naar Real Madrid. Voor De Koninklijke staat de teller momenteel op 246 officiële duels, waarin hij 105 keer trefzeker was.