Ajax komt met blessurenieuws: Promes 'komende weken niet inzetbaar'

Ajax komt met blessurenieuws: Promes 'komende weken niet inzetbaar'

03-02-2020 21:30 Laatste update: 21:53
170

Ajax heeft maandagavond een update naar buiten gebracht over de blessures van de tegen PSV uitgevallen spelers. Joël Veltman moet wegens knieklachten sowieso een week rust houden, terwijl Quincy Promes in ieder geval de komende weken niet inzetbaar is.

Het tweetal zal dus sowieso niet in actie komen als Ajax zondag op bezoek gaat bij FC Utrecht. Bij Ryan Babel is een kneuzing aan de rechter bilspier geconstateerd, maar hij haalt het duel van zondag mogelijk wel. Op de clubwebsite is te lezen dat de verwachting is dat Babel aan het eind van de week weer aansluit bij de groepstraining.

Promes komt er minder goed vanaf met hamstringletsel en is volgens de Amsterdammers 'in elk geval de komende weken niet inzetbaar'. Bij Veltman zal er na een week rust verder onderzoek plaatsvinden. De verdediger keerde vorig seizoen terug van een zware kruisbandblessure en vreesde opnieuw voor een zware kwetsuur. "Ik was even bang dat het een kruisbandblessure zou zijn, maar gelukkig is dat vandaag uitgesloten."