Buitenspel: Hij doet het weer: Neymar wederom geblesseerd op eigen verjaardag

Buitenspel: Hij doet het weer: Neymar wederom geblesseerd op eigen verjaardag

04-02-2020 14:37 Laatste update: 14:44
33

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Neymar weer geblesseerd tijdens verjaardag
Paris Saint-Germain-coach Thomas Tuchel heeft er weer een extra zorg bij: de Braziliaanse superster Neymar viel tegen Montpellier uit met een blessure en mist daardoor voor de derde keer op rij een wedstrijd in de periode waarin hij jarig is. In 2018 en 2019 was de aanvaller ook geblesseerd op zijn eigen verjaardag.

De verjaardag van zijn zus lijkt hij helemaal niet te willen missen: de afgelopen vijf jaar (!) was hij telkens geblesseerd of geschorst wanneer zijn zus jarig was (11 maart). PSG-coach Thomas Tuchel zal zijn hart vasthouden.

Opvallend was dat Neymar afgelopen zondag, twee dagen voor de wedstrijd tegen Nantes van dinsdagavond, zijn eigen verjaardag al vierde. Tuchel was niet tevreden met het feestje, maar wil de Braziliaan ook niet bestraffen.