'Barça wil regeling benutten en topscorer van Ajax-opponent Getafe halen'

'Barça wil regeling benutten en topscorer van Ajax-opponent Getafe halen'

Gepubliceerd: woensdag 5 februari 2020 om 13:13wo 05-02-2020 om 13:13

FC Barcelona gaat Getafe – de Europa League-tegenstander van Ajax – mogelijk van een speler beroven. Aanvaller Ángel Rodríguez staat volgens Diario Sport in de belangstelling van de Catalanen.

Barça zag na Luis Suárez ook Ousmane Dembélé voor langere tijd wegvallen, maar mag volgens de reglementen van de Spaanse bond nog een binnenlandse vervanger halen, ook nu de winterse transferdeadline al verstreken is. Getafe wordt hier mogelijk het slachtoffer van: Ángel kan op alle drie de posities voorin uit de voeten en is daardoor een meer dan interessante optie voor de regerend landskampioen, meldt Sport. De 32-jarige aanvaller heeft bovendien een gelimiteerde afkoopsom van 'slechts' tien miljoen euro in zijn contract staan.

Een vertrek van Ángel zou een hard gelag zijn voor Getafe: de routinier is met negen competitiegoals clubtopscorer van Ajax' aanstaande tegenstander. Barça zal ongetwijfeld snel willen handelen, waardoor het goed mogelijk is dat de Spanjaarden vlak voor het Europa League-tweeluik – op donderdag 20 en 27 februari – één van hun belangrijkste spelers kwijtraken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws