Update: VI meldt belangstelling van Arsenal en 'twee Spaanse clubs' in Kökçü

Update: VI meldt belangstelling van Arsenal en 'twee Spaanse clubs' in Kökçü

05-02-2020 23:27 Laatste update: 23:23
184

Orkun Kökçü heeft zich in de kijker gespeeld bij Arsenal, weet The Daily Mail te melden. Volgens de Britse tabloid werd de Feyenoord-middenvelder anderhalf jaar geleden al voor het eerst bekeken door scouts van The Gunners.

Nu Kökçü doorbreekt in het eerste elftal van Feyenoord, lijkt Arsenal het tijd te vinden om toe te slaan. Volgens The Daily Mail willen de Noord-Londenaren hem komende zomer inlijven én is Feyenoord bereid om mee te werken, mits het juiste bedrag op tafel wordt gelegd. De vraagprijs bedraagt circa 17,5 miljoen euro, claimt het boulevardmedium.

De negentienjarige Haarlemmer kwam in 2014 over van de FC Groningen-jeugd, debuteerde op 9 december 2018 in de Eredivisie en was direct goed voor een goal en een assist tegen FC Emmen. Inmiddels heeft Kökçü 41 officiële optredens namens Feyenoord 1 op zijn naam staan. In maart 2019 verlengde hij zijn contract tot medio 2023.

Update: Voetbal International weet dat Arsenal inderdaad geïnteresseerd is in de diensten van Kökçü. De Turks-Nederlandse middenvelder staat daarnaast ook in de belangstelling van twee Spaanse clubs. "Arsenal en de clubs uit Sevilla volgen hem", zegt VI-journalist Martijn Krabbendam tijdens Voetbalpraat. "De prijzen weet ik niet, maar als Feyenoord zeventien miljoen kan krijgen doen ze het."