Woedende Xavi neemt Abidal onder vuur: 'Hij is naar Qatar gevlogen om te praten'

Woedende Xavi neemt Abidal onder vuur: 'Hij is naar Qatar gevlogen om te praten'

06-02-2020 12:06
35

Eric Abidal heeft ontkend dat zijn club gesprekken heeft gevoerd om Xavi Hernández aan te stellen als hoofdtrainer. Dit tot ontsteltenis van Xavi, die woest is op de technisch directeur.

Hoewel de toekomst van Abidal op dit moment verzekerd lijkt, zijn er nog altijd wat brandjes die geblust moeten worden binnen het Camp Nou, zo lijkt het. Ook Xavi, clubicoon van de Catalanen, laat zich boos uit over uitspraken van zijn oud-ploeggenoot. Xavi zou volgens Cadena SER, een Spaans radiostation, enorm boos en verrast zijn over het feit dat Abidal ontkend heeft dat er gesprekken zijn gevoerd met hem.  

Wedden

Meer odds

Xavi werd lange tijd in verband gebracht met het hoofdtrainersschap bij de Catalaanse grootmacht, maar zover kwam het niet. Xavi gaf aan niet midden in het seizoen te willen instappen, waardoor een hereniging tussen de middenvelder en Barcelona uitbleef. Op dit moment lijkt Xavi nog op zijn tong te bijten, hij wil op dit moment niet te veel ingaan op de uitspraken. Hij geeft echter wel aan dat het algemeen bekend is dat Abidal en Òscar Grau, bestuursvoorzitter van Barcelona, naar Qatar zijn gevlogen om een aanbieding te doen.