Koster wil wederopstanding PSV pareren: 'Zorgen dat het niet tegen ons gebeurt'

Koster wil wederopstanding PSV pareren: 'Zorgen dat het niet tegen ons gebeurt'

06-02-2020 20:10
37

Willem II gaat komend weekend op bezoek bij PSV en de wedstrijd in Eindhoven tussen de nummers drie en vier van de Eredivisie is van essentieel belang. De Tilburgers leven ontspannen toe naar het Brabantse treffen.

Adrie Koster, hoofdtrainer van de nummer drie, Willem II, wil niets weten van een favorietenrol. "Goed, het zijn twee ploegen die op dit moment aan elkaar gewaagd zijn. Dat weet ik niet, of we daar favoriet zijn. PSV heeft genoeg kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen.", blijft Koster nuchter, terwijl hij erkent dat ze in Eindhoven in een moeilijke periode zitten. "Dat is ook zo, ze zitten gewoon in een mindere fase. Daar gaan ze ook wel weer uitkomen. Wij moeten zorgen dat dat niet tegen ons gebeurt."

Op de training was er daarnaast ruimte voor een dolletje. Driess Sadiki geeft toe dat hij wel van een camera om zich heen houdt. "Ik vind het wel leuk om voor de camera te staan. Een carrière op TV… Het zou zomaar kunnen, dan moet ik nog wat meer leren over voetbal van jou", grapt hij, waarna hij meteen een interview afneemt met ploeggenoot Ché Nunnely. "Het wordt een leuke wedstrijd, we zitten in een lekkere flow, zij zitten in een wat mindere flow", is laatstgenoemde zich bewust. "Ze zijn de top van Nederland, dus we moeten ze zeker niet onderschatten."