Spaanse kranten diep geïmponeerd: 'Hij speelde de Real-verdediging helemaal zoek'

Spaanse kranten diep geïmponeerd: 'Hij speelde de Real-verdediging helemaal zoek'

Gepubliceerd: vrijdag 7 februari 2020 om 09:34vr 07-02-2020 om 09:34

Laatste update: vrijdag 7 februari 2020 om 09:51vr 07-02-2020 om 09:51

Martin Ødegaard en Alexander Isak hielpen donderdagavond eigenhandig Real Sociedad naar een sensationele zege in het Santiago Bernabéu. De Spaanse kranten smullen van de prestaties van het duo en pakken er groots mee uit in de ochtendkranten.

De kop van El País is meteen typerend: 'Twee Vikingen nemen Bernabéu over', schrijft men. 'Sociedad wordt er vaak om geroemd dat ze uitstekende spelers uit het noorden van Spanje halen, maar twee spelers wiens roots veel noordelijker liggen, stalen donderdag de show. Isak en Ødegaard voeren een van de meest energieke teams van La Liga aan', concludeert de krant.

Mundo Deportivo pakt vooral uit met de prestaties van de ontketende Isak. 'Isak ontketent gekte in Madrid en zet Bernabéu op zijn kop. De spits is een van de grondleggers van het historische succes. Bij zijn tweede goal volleerde hij raak alsof hij een videogame speelde. Het Zweedse kunstwerk werd vervolgens afgerond met een assist op Mikel Merino. We raden iedereen aan om de 'zwarte mamba' van Sociedad te volgen, want hij is niet meer te stoppen', jubelt het medium.

De Madrileense krant Marca sluit zich daarbij aan. 'Hij speelde de verdediging van Real helemaal zoek. De Zweed bewoog zich door de defensie zonder dat iemand hem tegenhield. Met de precisie van een chirurg die een operatie uitvoert, schoot Isak twee keer raak. Alsof dat nog niet genoeg was, was hij ook nog betrokken bij de goal van Ødegaard. Isak heeft zijn stempel gedrukt met zijn beste prestatie van dit seizoen.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws