Forse tegenvaller in Friesland: Hahn moet komende weken toekijken vanaf de zijlijn

Forse tegenvaller in Friesland: Hahn moet komende weken toekijken vanaf de zijlijn

07-02-2020 10:27 Laatste update: 10:32
12

Een forse tegenvaller voor sc Heerenveen: Warner Hahn kan de komende weken niet in actie komen. De doelman heeft last van een knieblessure.

Dat bevestigt Heerenveen vrijdagochtend via de officiële kanalen. Hahn viel vorige week op de training uit met een lichte knieblessure, waardoor hij noodgedwongen het verloren competitieduel met Fortuna Sittard moest missen. De doelman van de Friezen leek alweer actief mee te kunnen trainen na het treffen met de Limburgers, maar dat is niet het geval.

De club uit Friesland meldt in het naar buiten gebrachte statement dat Hahn de training deze week weer hervat heeft, maar dat de blessure nog niet volledig hersteld bleek te zijn. Het pijnlijke nieuws voor Heerenveen is dat de doelman de komende weken niet inzetbaar is. Daarmee lijkt hij in ieder geval de duels met VVV-Venlo, Vitesse en Feyenoord (in het kader van de KNVB beker) aan zich voorbij te moeten laten gaan.

Het is nu dus puzzelen geblazen voor Johnny Jansen. Tegen Fortuna Sittard kreeg de Poolse Filip Bednarek de kans in de goal bij de Friezen, maar men heeft ook nog de jonge Trevor Doornbusch rondlopen, dus ook hij is een optie.

🤕 Update blessure Warner Hahn. De doelman viel vorige week op de training uit met een lichte knieblessure. Deze week hervatte Hahn de training, maar helaas bleek hij nog niet voldoende hersteld. De verwachting is dat Hahn in elk geval de komende weken niet inzetbaar is.#heevvv pic.twitter.com/pvkQ1bsLsG