Gerbrands reageert op kritiek Derksen: Dat is prima, zo ken ik hem ook

Gerbrands reageert op kritiek Derksen: "Dat is prima, zo ken ik hem ook"

07-02-2020 21:27
51

PSV-directeur Toon Gerbrands wil zich niet van de wijs laten brengen door alle aan hem gerichte kritiek. Ook Veronica Inside-nestor Johan Derksen is volgens Gerbrands vrij om te zeggen wat hij wil.

Derksen liet zich tijdens een recente uitzending van VI ontvallen dat Gerbrands de boel 'helemaal uit de klauwen heeft laten lopen' in Eindhoven. "Ik ga niet specifiek in op alle zaken, want er zijn meer mensen die allemaal dingen hebben geroepen. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening en als hij dat beargumenteert, dan mag hij het vertellen in de uitzending. Dat is prima", aldus Gerbrands tegenover een cameraploeg van de Veronica-talkshow. "Zo ken ik hem ook. Als het goed gaat, krijg ik te horen dat het goed gaat. Als het minder gaat, komt er kritiek. That's all-in the game."

De 62-jarige Fries kreeg ook vragen over de vermeende invloed van de ontslagen Mark van Bommel, die nog steeds contact zou hebben met enkele spelers. Gerbrands wilde hier echter niet al te lang bij stilstaan. "Daar is ook heel veel over geschreven. Ik heb er vanochtend (vrijdag, red.) met de spelersgroep over gesproken, maar wij hebben er een streep onder getrokken. Volgens mij kijken we nu alleen naar wat er de komende tijd gaat gebeuren en leven we niet meer in het verleden."