Ajax mist spelers tegen Utrecht: 'Hebben genoeg kwaliteit om dat op te vangen'

Ajax mist spelers tegen Utrecht: 'Hebben genoeg kwaliteit om dat op te vangen'

08-02-2020 15:19
116

FC Utrecht-spelers Sander van de Streek en Bart Ramselaar zijn klaar voor de wedstrijd van zondag tegen aartsrivaal Ajax. Beide middenvelders hebben vertrouwen in een goed resultaat tegen de koploper.

"Ik denk voor FC Utrecht de wedstrijd van het jaar, tegen Ajax in De Galgenwaard", begint Van de Streek in gesprek met FC Utrecht TV. De spanning staat er dus goed op bij de middenvelder, maar gaat voor een goed resultaat tegen de Amsterdammers. "Ajax is natuurlijk de koploper, staat er uitstekend voor. Aan ons om daar wat tegen te doen."

Ook Ramselaar kijkt uit naar het treffen van zondag en denkt terug aan de eerste Utrecht-Ajax waar hij bij aanwezig was. "Mijn eerste Utrecht-Ajax waar ik ging kijken was de 6-4. Dat was gelijk een aardige wedstrijd. Ikzelf heb er maar één gespeeld thuis, die wonnen we met 1-0. Toen was de Bunnikside leeg."

Ajax speelt zondag zonder een rits aan geblesseerde spelers. Hakim Ziyech, Quincy Promes, Joël Veltman, Zakaria Labyad en David Neres zijn er allemaal niet bij. "Tuurlijk valt er kwaliteit weg, maar ze hebben alsnog genoeg kwaliteit op de bank om dat op te vangen", denkt Van de Streek. "Het wordt sowieso een lastige pot."