PSV-crisis duurt niet lang meer: 'Moeilijke tijden, denk dat we eruit gaan komen'

PSV-crisis duurt niet lang meer: 'Moeilijke tijden, denk dat we eruit gaan komen'

08-02-2020 17:46 Laatste update: 17:48
41

Adil Ramzi speelde in het verleden voor Willem II en PSV en bewaart aan beide clubs goede herinneringen. De voormalig middenvelder, nu trainer bij PSV, denkt dat het een kwestie van tijd is voordat de Eindhovenaren uit de huidige crisis komen.

Ramzi begon bij Willem II en denkt met veel plezier aan die tijd terug. "Ik werd goed ontvangen bij Willem II. De warmte die ik daar voelde, was voor mij heel belangrijk om te kunnen presteren", geeft hij aan op de clubwebsite van PSV. Vervolgens maakte hij de overstap naar Eindhoven. "PSV is een topclub. Het was mijn favoriete club en het was een droom die uitkwam toen ik bij deze club mocht spelen. De warmte, het familiegevoel dat ik nodig had om te presteren voelde ik hier in nog grotere mate."

De voormalig middenvelder denkt dat de huidige crisis bij PSV niet lang meer zal duren. "Dit zijn moeilijke tijden, maar ik geloof wel dat we eruit gaan komen. Dit is een test die erbij hoort. Het is onderdeel van een proces dat zich op lange termijn zal uitbetalen", sluit Ramzi af.