Van den Brom: Het was het goede moment om tegen Ajax te spelen

Van den Brom: "Het was het goede moment om tegen Ajax te spelen"

08-02-2020 19:42 Laatste update: 09-02-2020 11:41
83

FC Utrecht-trainer John van den Brom begrijpt volkomen dat de KNVB een streep heeft gezet door het treffen met Ajax van zondagmiddag, door toedoen van storm Ciara. De 53-jarige Amersfoorter had echter dolgraag de degens gekruist met de Amsterdammers.

Zaterdag werd er nog getraind door FC Utrecht, maar in de loop van de middag kreeg Van den Brom bericht van directeur Jordy Zuidam. "Ik heb er alle begrip en waardering voor dat de KNVB dit nu al gedaan heeft", laat hij via de telefoon weten in De Eretribune op FOX Sports.

De afgelasting kwam sportief gezien op een vervelend moment, aldus de lachende Van den Brom. "Natuurlijk. Het is sowieso een bijzondere wedstrijd, dat hoor je van alles en iedereen. Wij waren er klaar voor, maar het kan niet. Dan moet je ook verder gaan." Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald, is nog niet bekend. De Ajax-selectie zal tegen die tijd hoogstwaarschijnlijk minder gehavend zijn dan nu. "Het was het goede moment om tegen Ajax te spelen", aldus de FC Utrecht-trainer.